dmg1-3

EIENDOMMEN

---

OM EIENDOMMEN
 

---

Dronning Mauds gate 1 – 3 vil gjennomgående oppleves som en eiendom med svært høy standard. Bygget fremstår med eksklusive løsninger og gjennomtenkte materialvalg. Fra du entrer det fasjonable inngangspartiet til du setter deg ned på arbeidsplassen er opplevelsen av kvalitet gjeldende der alle etasjer er videreutviklet og tatt vare på. Fasaden er endret og bekledd med norsk granitt fra Trøndelag og bygget klassifiseres BREEAM EXCELLENT og energimerke A.

---

LOKALENE
 

---

Dronning Mauds gate 1 – 3 har gjennomgått full rehabilitering og fremstår som et nybygg bl. a. med nytt, representativt og vakkert inngangsparti. Alle arealer har eksklusive kvaliteter, med godt lysinnslipp, og inspirerende utsyn mot fjorden, Rådhusplassen og Akershus festning.

---

ARKITEKTENS ORD
 

---

Dronning Mauds gate 1-3 har vært et arkitektonisk signalbygg i Vika siden 1972. Bygget har gått gjennom en total rehabilitering i løpet av 2020. Bygget er utvidet med en ny 11. etasje og kanskje byens fineste takterrasse med utsikt over både Pipervika, Aker brygge, Rådhuset og Akershus festning. Huset er gjennomgående oppgradert og fremstår nå som nytt både inn – og utvendig. De originale trappoppgangene fra 70-tallet er bevart og pusset opp. Inngangene er oppgradert i et tidløst design, innrammet med svart naturstein. Alle overflater i fellesarealene preges av høy kvalitet i design og utførelse. De moderne kontorlokalene har rikelig med både dagslys, utsyn og en utsikt få forunt.

---

LEIETAKERE

Utforsk
Pecunia-standard